Sport

JADRAN LP započeo s pripremama za novu sezonu

[JADRANAŠI POČELI PRIPREME]

Danas je trener Goran Proleta započeo s treninzima našeg trećeligaša, Jadran Luka Ploče.

Kako pišu na svojim službenim stranicama, na prozivci se okupilo 30-tak igrača, prvotimcima su priključeni nadareni juniori od kojih se očekuje da će se nametnuti treneru Proleti.

Dopredsjednik Tihomir Krstičević, direktor Petrit Dulaj i član uprave Danijel Dabić su se u ime Uprave obratili treneru i igračima poželjevši im sreću i da ih u pripremama zaobiđu ozljede. Naglasak je stavljen na redovitosti i ozbiljnosti da se momčad dobro pripremi za nadolazeće prvenstvo i kup natjecanje jer će ova sezona sigurno biti zahtjevnija nego prošla.


Doznajemo da je uprava kluba u pregovorima sa nekolicinom provjerenih igrača koji bi se trebali priključiti do kraja ovog tjedna, neki su već na probi, a konačan kadar bi se trebao formirati sljedeći tjedan.

Klub su napustili Teo Herceg (Dugopolje), Domagoj Domić (Dinamo Zagreb), Marijan Šuto (Croatia Zmijavci). Uz Mihovila Šutala koji je pristupio Dubravi Tim Kabel ovaj kvartet je pokazao da je Jadran LP odlična destinacija za razvoj mladih igrača i prava odskočna daska za veći rang natjecanja.