Sport

Jadran LP: Vratio se Primorac

Kiša koja je proteklih dana obilato padala u dolini Neretve poprilično je remetila normalno odvijanje priprema pločanskih jadranaša. Jesenski prvaci 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanske između kapi znali su dio svojih aktivnosti odraditi na pomoćnom igralištu a posljednjih dana vježbaju u gradskoj dvorani.

Peti dan priprema jadranašima se priključio Dino Primorac koji je jesensku polusezonu uspješno odradio u redovima metkovskog trećeligaša Neretve. Tako se ovaj kvalitetni i iskusni igrač sredine terena vratio u matični klub i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za momčad trenera Ante Marinovića. S njim će željeni cilj Pločana biti ostvarljiviji. Početak nastavka natjecanja bio je predviđen za 15.veljače međutim posljednjih dana sve više se spominje 2.ožujka kao dan kada će krenuti proljetna polusezona.

Ukoliko nastavak krene početkom ožujka jadranaši će imati mogućnost odigravanja većeg broja pripremnih susreta što im je u ovoj situaciji neophodno. Za sad se zna kako će 2.veljače igrati protiv Neretvanca a 9.veljače na suprotnoj strani bit će Neretva.


Jurica Vukojević (Sportske novosti)