Sport

Jadran LP uveo silenzio prema našem suradniku (i dopisniku SN-a)

Poštovani čitatelji, sigurno ste primjetili da u zadnje vrijeme ne objavljujemo nikakve vijesti vezane za nogometni klub Jadran LP. Naš suradnik Jurica Vukojević (ujedno i dopisnik Sportskih novosti) redovno vas je izvještavao o svemu što se događalo u i oko našeg županijskog prvoligaša no to od početka ove polusezone nije u mogućnosti.

Hrvoje Vejić, predsjednik kluba kao razlog prekida suradnje naveo je “nezadovoljstvo načinom kako se prati klub”.

Naravno, ovakva odluka je potpuno neprihvatljiva i ne možemo se oteti dojmu da su razlozi posve drugačije prirode jer je Jadran bio više nego dovoljno i primjereno praćen putem našeg portala i Sportskih novosti. Je li  odluci kumovao događaj od 23. siječnja o.g. kada je Jurica Vukojević kao predstavnik KK Ploče na izbornoj skupštini Zajednice sportova Ploče podržao novog-starog predsjednika Vlahu Orepića, a ne drugog kandidata, predstavnika Jadran LP-a, zaključite smi..


Činjenica je da ovakvom odlukom najveću štetu trpite vi, naši čitatelji.

sportske

Više o tome su pisle i Sportske novosti, screenshot pogledajte iznad.

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci