Sport

JADRAN LP: Usprkos upisanoj pobjedi, Mišo Krstičević nezadovoljan izdanjem u drugom dijelu

Četiri pobjede i jedan neodlučen rezultat, to je rezime pločanskog drugoligaša u prvih pet prvenstvenih utakmica.

Sa 13 bodova drže prvo mjesto na tablici, dva više od drugoplasiranog. U posljednjoj utakmici, u kojoj su kod kuće pobjedili imenjaka iz Poreča, nije bilo sve onako što bi zadovoljilo, kako mnogobrojne gledatelje, tako i stručni stožer.

Prvo poluvrijeme plavi sa ušća Neretve odigrali su besprijekorno, postigli su tri pogotka, a da su napadači bili prisebniji pri realizaciji moglo je i više. U drugom dijelu kao da je igrala neka druga momčad, po završetku susreta nervozan i neraspoložen je bio Mišo Krstičević trener Jadran Luka Ploče.


U svlačionici se održao sastanak te ukazalo na greške i propuste, sve u dobroj namjeri da se one ubuduće ne bi događale, ukoliko se želi i dalje nizati pobjede. Jer, uvjerili smo se, ova momčad uz dobro posloženu mladost sa par iskusnih igrača može uspješno ploviti drugoligaškim rangom natjecanja.

Piše: Branko Kulidžan
Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci