Sport

JADRAN LP: Uspješna generalka pred proljetni dio prvenstva

Pločani su pobjedom protiv županijskog ligaša Gusara završili sa pripremnim utakmicama pred proljetni dio prvenstva.

Momčad Gusara pokazala se kao jedna dobro uigrana cjelina ali nisu mogli skršiti otpor danas uigranih plavih sa ušća Neretve. Utakmica je bila od koristi za obe momčadi, tako da su oba trenera dali priliku svim igračima iz pričuve.

Početak proljetnog dijela prvenstva na trećeligaškom jugu počinje 22. veljače, a Pločani idu u goste Primorcu iz Biograda.


JADRAN LP 5

GUSAR 0

Ploče – Gradski stadion Jadranovo. Gledatelja 80. Sudac: Ivan Grgurinović(Čeveljuša)

Strijelci: 1:0 – Raič(7), 2:0 – Kalfić(19), 3:0 – Kalfić(35), 4:0 – Paponja(54), 5:0 – Marko Musulin(71)

 

 

Jadran LP: Čagalj, Turudić, Krstičević, Raič, Primorac, Kalfić, Martin Musulin, Marko Musulin, Nikolac, Paponja, Kordić, (još su igrali: Radić, Antunović, Beljo, Pijević, Moro, Šutić-Galić, Lovrić, Vlatković, Barbir, Romić, Puljan, Mateljak ). Trener: Mario Oršulić

 

Gusar: Benić, Karamatić, Dalmatin, Jelavić, T.Babić, Dodig, N.Vlahović, I.Medak, Dominiković, Popović, Šuman(još su igrali: Vladimir, Jurković, Bebić, A.Medak, Laura, Čupić, A.Babić, Bošković). Trener: Neven Majić

“Od prve minute je to bila jednosmjerna utakmica, razlika u kvaliteti i fizičkoj spremi je očita te je ovaj rezultat i realan.

Za sedam dana počinju ispiti za koje smo se mukotrpno spremali. Našim prijateljima Gusarima hvala na dolasku i sretno u daljnjem natjecanju” – izjavili su nakon utakmice iz uprave Jadrana.

Piše: Branko Kulidžan