Sport

Jadran LP uoči gostovanja u Blatu: Ne idemo “skinuti gaće” !

Ovaj vikend igra se 9. kolo u 3. HNL jug. Nakon važne pobjede protiv Junaka u prošlom kolu, momčad Gorana Prolete ima novi izazov, a to je gostovanje u Blatu protiv Zmaja.

Prema trenutnoj formi i onome što pokazuje tablica Jadran je favorit u ovom susretu, međutim, poznato je da Zmaj teško gubi bodove na svom terenu. Zmaj je loše ušao u sezonu, nakon osam kola ima sedam bodova te je na 13. mjestu, dok su se Jadranaši s 13 bodova smjestili na šesto mjesto. Zmaj je u prošlom kolu s 4:0 poražen od Zagore i atmosfera u redovima Zmaja nije baš najbolja…

Što se tiče suspenzija trener Goran Proleta ne može računati na braniča Aljošu Krstičevića koji mora pauzirati zbog tri žuta kartona, a Zmaju će nedostajati Luka Ćubel koji ima suspenziju zbog crvenog kartona.
“Znamo da smo kvalitetnija ekipa no ne smije nam se ponoviti Biograd i Split kad smo takoreći pali u 30.minuti bez ispaljenog metka. Neće biti lako, ne idemo u Blato “skinuti gaće” već odgovoriti pametnom i agresivnom igrom s kojom se možemo nadati bod(ovima). Našim dečkima želimo puno sreće jer će trebati” – izjavili su čelnici kluba uoči sutrašnje utakmice.

Utakmica između Zmaja i Jadrana igra se na igralištu Zlinje u Blatu u subotu u 15:00 sati.