Sport

Jadran LP u Jurjevac bez predaje traži bodove

Sutra 5.svibnja (petak) u Jurjevcu u derbiju Zrinski i Jadran Luka Ploče otvaraju 26.kolo koje će napeto biti od početka do kraja susreta. Domaćin u proljetnom dijelu prvenstva mnogo bolji te trenutno sa po 51 bodom dijele drugo mjesto sa Pločanima.

Na drugoj strani plavi sa ušća Neretve do prošlog kola od samog početka natjecanja bili su lider da bi u posljednjem kolu palicu predali Sesvetama.

Sama utakmica bez sumnje privuči će veliki broj kako gledatelja tako i ljubitelja nogometa koji će sa znatiželjom  pratiti ishod ovoga susreta.


Od velike važnosti je u svakom slučaju ishod jer u tvrdoj i zatvorenoj te opreznoj utakmici obe će momčadi tražiti puni plijen iako i podijela bodova bi ih mogla zadovoljiti.

U redovima plavih nedostajet će Duje Manenica koji odrađuje žute kartone dok je upitan i nastup Ivana Abramovića koji vuće povredu.

– Zrinski je dobra momčad što pokazuju iz kola u kolo, tako da nas čeka teška utakmica. Bit će nošeni podrškom navijača ali i mi se tu nešto pitamo. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i vratiti se sa pozitivnim rezultatom, zaključuje pričuvni vratar –  Luka Vidojević.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Martin Burić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci