Sport

JADRAN LP – SLAVEN igraju 29.11.

Od svih neretvanskih predstavnika u 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanskoj samo su kominski gusari odigrali svoj susret 11.kola. Pločanski jadranaši odgođeni susret protiv Slavena odigrat će u petak 29.studenog s početkom u 13,30 sati.

Kako su bili slobodni u 10.kolu a susret 11.kola odgodili zbog nastupa kadeta i juniora protekli vikend u Zagrebu Pločani su izvan natjecateljskog pogona 15-ak dana pa će biti zanimljivo vidjeti kako će reagirati nakon ove stanke. U kratko vrijeme imat će dva prvenstvena susreta, u petak u Pločama sa Slavenom a u nedjelju na rasporedu im je gostovanje kod Omladinca na Lastovu u sklopu redovitog 12.kola.

Naravno, taj susret i najdulje gostovanje u ova zimska vremena može biti i upitan, sve će ovisiti o vremenskim (ne)prilikama. Jesensku polusezonu jadranaši će zaključiti domaćim nastupom protiv Župe Dubrovačke 8.prosinca.
Inače, određeni su i termini odigravanja ostalih odgođenih susreta pa u srijedu 4.prosinca igraju se susreti 11.kola Metković – Dubrovnik 1919 i Croatia – Omladinac.


U nedjelju 15.prosinca odigrat će se susret 4.kola Omladinac – Dubrovnik 1919 i 11.kola Maestral – SOŠK 1919.

Tekst i slika: Jurica Vukojević