Sport

Jadran LP se oprostio od Kupa

jadran lp neretvanac kup by sana

U 1. kolu županijskog kupa za Neretvu nogometaši Jadran LP na pomoćnom igralištu Neretvanca u Opuzenu poraženi su s 4:1.
Po vrlo teškom i blatnjavom terenu pred 100-ak gledatelja domaćin se bolje snašao i zasluženo pobijedio. Prvo je mrežu gostiju zatresao već u 8. minuti Antonio Štimac, koji je upisao i drugi pogodak u 24. minuti. Na 3:0 iz kaznenog udarca povisio je vodstvo Stanisav Vasilj u 35. minuti, kojim rezultatom se i otišlo na odmor.
U drugom dijelu Jadran LP preko Danijela Dabića smanjuje rezultat na 3:1 pogotkom u 63. minuti, da bi konačan rezultat 4:1 za Neretvanac postavio Ivan Kvesić u 69. minuti susreta. U dosta mirnoj utakmici sudac je pokazao 4 žuta kartona, na svakoj strani po dva. Kod Neretvanca su požutili Ante Babić i Nikola Katić, a Marijo Batinović i Robert Pijević kod Jadrana LP.
Utakmicu je sudio Luka Liković (Krvavac) s pomoćnicima Lucijanom Oršulićem (Komin) i Antom Batinovićem (Metković).
U 2. kolu kupa Neretvanac ide u goste pobjedniku između Neretve i Maestrala.


NK Neretvanac: Šušak, Katić, Odak (od 65. Zonjić), Kvesić, Granić, Babić (od 57. Mihaljević), Štimac (od 78. Lovrić), Vasilj (od 71. Dragobratović), S. Glasović, J. Glasović, Josip Đoja, trener – Goran Proleta.

NK Jadran LP: Batinović, Barbir (od 43. Maleta), Zmijarević (od 59. Jelčić), Krstičević, Dabić, Mustapić (od 80.Vukušić), Primorac, Biočić (od 53. Katić), Krilić, Nikolac, Pijević, trener – Antonio Vučković.

Tekst i foto: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci