Sport

Jadran LP: Rubrika “dolasci” još uvijek na čekanju

Nogometaši Jadrana LP su u svakodnevnom trenažnom procesu, treniraju maksimalnim intenzitetom, uz veliko zalaganje, rad i znoj. Isotvremeno igrači odlaze, dok je rubrika dolazaka i dalje prazna. Prvoj momčadi priključeno je nekoliko juniora, koji se do sada dobili iz objektivnih razloga nisi stigli nametnuti treneru Pavi Mustapiću.

Čelnici kluba su još uvijek u pregovorima s vratarom i igračima koje bi doveli za proljetni dio natjecanja, no o konkretnim imenima se još nitko ne izjašnjava, ali kako je do početka natjecanja na trećeligaškom jugu ostalo još oko mjesec dana i to bi se trebalo uskoro znati.

Nakon odlaska vratara Marka Čaglja u Solin plavi brod s ušća Neretve napustio je Nedjeljko Kešina, drugi strijelac kluba iz jesenskog dijela prvenstva koji je prešao u GOŠK iz Gabele (BiH). Inače, ovaj 21-godišnjak u jesenskom dijelu prvenstva odigrao je 11 utakmica za Jadran LP i ubilježio 874 minute u igri te se tri puta upisao u listu strijelaca.


– U trenažnom procesu za nikoga nema privilegije, vidim da su igrači ozbiljno shvatili obaveze, sljedeći tjedan nas čeka prvi pripremni ogled, a do tada neke ćemo stvari iskristalizirati i postaviti na svoje mjesto, kratko u prolazu je rekao trener Pavo Mustapić.

Pripremio: Sana