Sport

JADRAN LP – Protiv Marsonije pošteno i korektno do tri boda

Do kraja prvenstve utrke u SuperSport 2. NL ostalo je odigrati još dva kola, a prvak je još uvijek pod znakom pitanja. Pločanski nogometaši nakon osvojenog županijskog kupa u posljednjoj prvenstvenoj gostujućoj utakmici sutra (subota) 27. svibnja igraju u Slavonskom Brodu gdje ih dočekuje Marsonia. Domaćin se izvukao iz zone ispadanja dok Plavi sa ušća Neretve još imaju prilike osvojiti prvenstvo. Ovo bi zato mogla biti jedna vrlo zanimljiva utakmica gdje će svoj posao odraditi obje momčadi maksimalno pošteno i korektno. U posljednje vrijeme Plavi su se vratili u dobru formu što daje na čvrstini i strpljivom građenju akcija, što im je ugradio strateg Mišo Krstičević. Zato sutra nema predaje, neće biti kalkulacije, a istrčat će najspremniji igrači u najboljem sastavu i jedino će nedostajati Duje Manenica, koji se još oporavlja od nedavno zadobivene ozljede.


Utakmica se igra s početkom u 17,30 sati, a oni najuporniji moći će pratiti direktno na Slavonsko-brodskoj televiziji.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci