Sport

Jadran LP: Pripreme u teretani, Baćinskim jezerima i Ušću Neretve

Nogometaši Jadrana Luka Ploče su krenuli s pripremama za proljetni dio sezone u najhladnijem danu do sada u Pločama, no trener Pavo Mustapić nije ih štedio. Poslije izvršene prozivke kojoj su se odazvali Primorac, Krstičević, Barbir, Franić, Nikolac, Kešina, A. Musulin, Jelčić, Vlahović, Družijanić, Šutić-Galić, Batur, Zmijarević i Šunjić usljedio je prigodan govor nakon kojeg se prišlo laganom trenažnom procesu.

Zbog školskih i privatnih obaveza te prehlade prozivci nisu bili prisutni Arar, Domić, Pijević, Petrović, Dabić, Ivanković, Oršulić, Marko i Martin Musulin. U proljetnom dijelu prvenstva trener Jadrana neće imati vratara Marka Čaglja koji je prešao u Solin, te napadača Maletu koji je otišao u Njemačku. Među novim igračima je Milivoj Govorko polivalentan igrač kojeg trener Mustapić može koristiti kao veznog igrača ili napadača, a došao je iz Uranije (Baška voda) županijskog ligaša Splitsko – dalmatinske županije.

– Kompletne pripreme odradit ćemo u Pločama na pomoćnom i glavnom terenu koristeći pri tome teretanu, športsku dvoranu te ušće Neretve i Baćinska jezera, dok ćemo u pripremnom periodu odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica. Želim da spremni uđemo u drugi dio prvenstva, da nas ozljede zaobiđu i da nam bude uspješniji od jeseni. U pregovorima smo s vratarom i znat ćemo u ovih nekoliko dana kada bi tebao pristupiti, kao i sa dva tri igrača, ali o imenima sada još nebi izlazio u javnost. U proljetnom dijelu desna ruka bit će mi Dinko Vukušić, koji se oprostio od aktivnog igranja, rekao je Pavo Mustapić, strateg Jadrana LP.


Pripremio: Sana