Sport

Jadran LP – pripreme u punom jeku

Prema pisanju Stablinanewsa, naši Jadranaši su u punom trenažnom procesu. Tako su “uhvaćeni” skupa sa trenerom u jeku treninga. Spremaju se momci ovog trećeligaša za nove susrete i ne sumnjamo, dobre rezultate.
Jadran LP se kroz 4.županijsku nogometnu ligu dubrovačko-neretvansku prošetao te nakon 23 odigrane utakmice uvjerljivo osvojio prvo mjesto sa 59 bodova te gol razlikom 78:15. Ostvario je 19 pobjeda, 2 poraza i 2 utakmice završio bez pobjednika.
Najveći poraz nanio je na svom igralištu ekipi Orebića koju je pobijedio sa 7:0, te Slavenu(Grude) 6:0, dok je u gostima sa 6:0 pobijedio SOŠK(Ston) koji je u proljetnom dijelu odustao od natjecanja.
Tijekom redovnog natjecanja odigrao je i Kup utakmice NC Neretve te pobijedio Gusar(Komin) sa 2:0, Metković 5:7 nakon izvođenja kaznenih udaraca jer u regularnom dijelu utakmica je završila bez pobjednika 3:3, i u finalu izgubio od Neretvanca 6:7.
U kvalifikacijama za popunu 3.HNL – jug Jadran Lp u prvoj utakmici je u Šibeniku od Vodica izgubio sa 1:0, dok je u uzvratnoj utakmici u Pločama pobijedio sa 4:0 i tako ušao u finale kvalifikacija te bio bolji u obe utakmice od Mladosti(Proložac), u Pločama je bilo 3:1 a u Imotskom 2:1 za plave sa ušća Neretve.

S obzirom na treninge i tempo kojim se pripremaju, dobri rezultati su zajamčeni!!
Naprijed plavi!!

Stablinanews Ploče