Sport

JADRAN LP: Prijelazni rok vratio “našu dicu”, Burđelez i Kraljević nove prinove

Još malo lijepih vijesti s Jadranova:

[ANTE KRALJEVIĆ I SAŠA BURĐELEZ NOVI/STARI IGRAČI JADRANA LP]

Nakon što su nam pristupili povratnici Stipe Nikolac i Marin Romić, danas su nam stigle obavijesti iz saveza da su registrirani Ante Kraljević i Saša Burđelez.

Ante Kraljević je izdanak Jadranove i Hajdukove škole, da bi nakon uspješne prošlosezonske epizode, kada je pridonio Jadranovom ostanku u ligi, otišao sreću potražiti u Njemačku. Nakon kratke epizode u Njemačkoj, Ante se odlučio na povratak u svoj matični klub, Jadran LP.


Sve se brzo i neplanski odigralo pa se njegov dolazak u Hrvatsku očekuje krajem ovoga tjedna. Ne sumnjamo da će Ante biti pojačanje za nas.

Saša Burđelez je također izdanak Jadranove i Hajdukove škole, no brojne ozljede koljena su ga na dosta vremena udaljile sa nogometnih travnjaka. Saša zadnjih nekoliko godina igra futsal, no ljubav prema velikom nogometu ga je natjerala na povratak. Dolazi iz našeg malonogometnog drugoligaša Porto Tolera.

Ukoliko ga ovoga puta ozljede zaobiđu,ne sumnjamo da će i on dati velik doprinos Jadranovom proljeću.

– Jadranov prijelazni rok je završen i sretni smo što su se u klub vratila četvorica naših momaka. Podsjetimo još jednom: Nikolac, Romić, Kraljević i Burđelez – za kraj je poručio direktor kluba Petrit Dulaj.