Sport

Jadran LP počeo s pripremama, Mario Oršulić izvršio prozivku seniora

S prvim danom mjeseca srpnja, na Jadranovom se nakon gotovo 100 dana zakotrljala lopta.

Trener seniora Mario Oršulić sa svojim pomoćnikom Goranom Oršulićem Rarom poveo je seniore u pripreme koje će biti najduže u povijesti. Skoro dva mjeseca će naši momci mukotrpno raditi da bi se što bolje pripremili za nadolazeću sezonu koja počinje najvjerojatnije 30. kolovoza.

Na prvi trening su stigli i većina članova Uprave kako bi poželjeli sreću i dobar rad našim momcima.
Što se tiče igračkog kadra, sa sigurnošću možemo reći da se legenda kluba Goran Barbir oprašta od aktivnog igranja, no Birba će biti tu s momcima i biti će spreman pomoći u svakom trenutku.


Mladi Vinko Beljo i Bruno Moro neće nositi dres Jadrana sljedeće sezone, a izvjestan je odlazak Martina Musulina, važne karike u obrani koji će pokušati napraviti iskorak u inozemstvu. Uprava je već prionula poslu te će se popunjavati na deficitarnim pozicijama pa je tako uspjela dogovoriti s upravom Zrinjskog posudbu Ivora Krešića, mladog talentiranog stopera.

“Zaključak je da želimo gledati opet jakog Jadrana i pokazati da prošlosezonsko 3. mjesto nije slučajno.
Dogovoren je jedan važan infrastrukturni projekt, kompletna obnova svlačionica i klupskih prostorija kojeg će realizirati dva naša jaka sponzora. Radovi bi trebali početi do početka rujna, a o tome ćemo više naknadno.

Treninge su počeli i većina trenera iz omladinskog pogona kojima također želimo puno uspjeha” – napšisali su Jadranaši na svojim službenim stranicama.