Sport

JADRAN LP pobjedom zaključio uspješnu polusezonu!

Jadran Luka Ploče kod kuće je savladao Hrvace s 3:0 te napravio korak naprijed. Jesen je zaključio na petom mjestu s kojeg je izgurao upravo Hrvace. Strijelac za 1:0 vodstvo momčadi trenera Gorana Prolete bio je Zdenko Jurčević u 43., za 2:0 Goran Barbir u 49., a za konačnih 3:0 Nino Maleta u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti su došli bez nekoliko bitnih igrača u Ploče te je poraz bio izgledan, pogotovo kad se zna snaga Plavih sa ušća Neretve. Definitivno, ove sezone su se potvrdili kao najbolja momčad sa juga Hrvatske. Odavno Jadran nije izgledao ovako dobro, mjesto u vrhu je sasvim zasluženo za momčad Gorana Prolete.

Naši nogometaši su dobili sedam od 15 utakmica, imaju tri neodlučena rezultata i pet poraza. Skupili su 24 boda. Postigli su 27, a primili 16 pogodaka. Prvi strijelac momčadi je Zdenko Jurčević, koji je jesen zaključio s 9 pogodaka.


Nakon utakmice je upriličeno druženje igrača,trenera i uprave u plavom salonu.

“Sljedeće polusezone ćemo se dobro pripremiti da Jadran očuvamo u vrhu lige gdje mu je i mjesto” – izjavili su nakon uspješne polusezone čelnici kluba.

Čestitke našem Jadranu!