Sport

Jadran LP pobjedio jesenskog prvaka

U trećoj pripremnoj utakmici Jadran LP je na pomoćnom igralištu u Opuzenu odigrao susret i pobijedio s rezultatom 2:0 jesenskog prvaka 3. HNL-jug – NK Neretvanac.

Po vrlo teškom i natopljenom terenu igrači obje momčadi prikazali su zanimljiv i dobar nogomet s puno prilika. Pločani su igrali bez prvog vratara Kragića, koji je pauzirao zbog ozljede, te Primorca, Pijevića, Dabića i Barbira koji su proveli utakmicu na klupi.

Otvorenom igrom stigli su do vrijedne pobjede koja će svakako podignuti adrenalin i dati još veći poticaj da se u proljetni dio uđe maksimalno pripremljeno.


Na prvi pogodak nije se puno čekalo. Već u 29. minuti igrač Šutić-Galić postiže pogodak za Plave s ušća Neretve, a za konačan rezultat od 2:0 pobrinuo se junior Govorko.

Poslije utakmice raspoloženi trener Jadrana LP, Pavo Mustapić, je rekao – po ovako teškom terenu zadovoljan sam prikazanom igrom, izgledne prilike su imali i domacini, no očito je da smo se po ovakvom terenu mi bolje snalazili. Nisam taj koji bi nekoga posebno isticao, ali ovaj put pravim iznimku. Svi su dali veliki doprinos pobjedi, ali me dobro odigranom utakmicom i zadatkom koji smo dogovorili prije utakmice impresionirao mladi Martin Musulin. Osim njega impresionirali su me Aljoša Krstičević, Stipe Nikolac te Goran Barbir koji je u drugom dijelu ušao sa klupe.

Pripremio: Sana
Foto: Ilustracija