Sport

JADRAN LP: Pali u Mravincima iz penala

Igralo se u Mravincima ‘na valove’, ali ipak je nešto konkretniji bio domaći sastav. U 26. minuti s distance je isprobao reflekse gostujućeg golmana Čaglja Mario Marović, a više ni Čagalj nije mogao ništa u 40. minuti kada je nakon ubačaja Vukovića s desne strane najbolje reagirao napadač Sloge i donio vodstvo na opće oduševljenje mnogobrojne publike.U sudačkoj nadoknadi ‘opasno’ je živjela i Sloga, Paponja je prevario domaću obranu na desnoj strani i s nekih 20 metara neometan pucao pored gola.

Igrala se 53. minuta kada je Jadran sve vratio na početak. Gužva u kaznenom prostoru rezultirala je da se Katavić prikrao iz drugog plana i zabio za 1:1. Tek osam minuta trebalo je da ponovno domaćini prijeđu u vodstvo. Pokazao je sudac Višić na bijelu točku nakon što je u kaznenom prostoru srušen Borozan.

Siguran realizator bio je Marović i tako u dva kola postigao četvrti pogodak za vrh liste strijelaca. Samo pet minuta kasnije pokušao je Frank Žanetić nešto između udarca i ubačaja, gotovo je lopta i ušla u mrežu i to je bilo sve u utakmici u kojoj je trobod zasluženo odnio domaći sastav.


Tekst: Dalmacijanews.hr