Sport

JADRAN LP: Nećemo se žaliti na kaznu, odgovorit ćemo na zelenom travnjaku!

Kako smo jučer pisali, zbog navodno loše organizacije susreta protiv Uskoka, Jadran je kažnjen s 5000 kn, dvije domaće utakmice bez gledatelja te zatvaranjem kafića.

Pločanski trećeligaš napisao je reakciju na Odluku koju prenosimo u cijelosti:

“Kao što znate, Jadran LP je kažnjen sa 5000 kn i dvije utakmice bez gledatelja zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Uskoka koja se odigrala prošle subote.


Smatramo da je kazna previsoka, no prihvaćamo je i poštujemo. Nećemo se upuštati u nikakve polemike, niti ćemo se žaliti, jer od toga nema koristi.

Smeta nam jedino što su građani našeg grada, kao i gledatelji i navijači našeg Jadrana okarakterizirani kao “huligani” i slično. Naši ljudi su poznati kao tolerantni i miroljubivi.
Naš klub će u sljedećim utakmicama poduzeti sve mjere da se ovo ne ponovi.

Ispričavamo se NK Uskoku, službenim osobama te svima koji su se osjećali ugroženo, no voljeli bi ubuduće i da se ostali pozabave svojim ponašanjem, jer teško je ostati pribran kad si teško isprovociran.

Odgovor našeg kluba će ubuduće biti kao i jučer u Metkoviću, na zelenom travnjaku. Mi se okrećemo daljnjem natjecanju, a sigurni smo da će ova odluka probuditi sportski inat u našim momcima i u sljedećim utakmicama zaigrati još bolje.

Športski pozdrav,
NK Jadran LP”