Sport

JADRAN LP NA PUTU DO JESENSKE TITULE Iz Bjelovara sa zlatnim bodom

Nogometaši Jadran Luka Ploče odradili su pozitivno i deseti nogometni uradak, na gostovanju u Bjelovaru. Nisu se vratili punog plijena ali i bod je zlata vrijedan te su dalje drže lidersko mjesto Supersport 2.nogometne lige.

Iako oslabljeni bez Paponje i Petrovića, koji su odrađivali žute kartone, te Romića zbog povrede, strateg Mišo Krstičević iz rostera je izvukao kao iz rukava igrače koji su uspješno zamjenili odsutne. Dobro posloženoj momčadi Bjelovara dali su do znanja da nisu tek tako na izletu, već su se u nekoliko izglednih situacija pokazali opasnim po njihova vrata. Da je bilo malo više prisebnosti kod pojedinaca u datim situacijama mogli su se vratiti i punog plijena.

Raspoloženja nije nedostajalo prilikom povratka s obzirom da su još uvijek jedina neporažena drugoligaška momčad. Podsjetimo, do kraja jesenskog dijela prvenstva ostalo je 5 kola.


11.kolo  29.listopad Jadran LP – Zrinski (Jurjevac)

12.kolo  5.studeni  Međimurje – Jadran LP

13.kolo  12.studeni  Jadran LP – Dugo Selo

14.kolo  19.studeni Jadran LP – Marsonia

15.kolo  26.studeni   Opatija – Jadran LP

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci