Sport

JADRAN LP Minimalan poraz od Kustošije u režiji glavnog suca

Jadranaši su danas izgubili 1:0 kod izravnog konkurenta Kustošije, pogodak su zabili iz u najmanju ruku dvojbenog jedanaesterca, piše NK Jadran na svom Facebook profilu.


Ne volimo pričati o suđenju, to smo u dvije sezone SuperSport Druga NL spomenuli možda 2-3 puta, stalno smo govorili da je suđenje u ovoj ligi puno bolje nego u onoj “staroj” 3.HNL, međutim posljednji događaji nas tjeraju da se oglasimo ovim putem jer očito kod nadležnih ne pije vode.

Žalili smo se na perfidno suđenje Ivana Čužića u Hrvacama, međutim očito nadređeni nisu čuli.

Uobičajenim načinom pauzirao je kolo-dva, otišao u Siget na utakmicu Hrv. Dragovoljac – Marsonia i nastavio po istom ritmu.

Danas je na scenu stupio drugi po redu, Marko Cestarić, sudac koji se nažalost može pohvaliti da je nekad sudio 1.HNL.Razumijemo da neki klubovi u ovoj ligi više od nas pretendiraju na viši rang, međutim način na koji se sve ovo radi nije u redu.

Draga gospodo, naša grupa od 26 ljudi je krenula na put dan prije utakmice kao i u 90% gostujućih utakmica u sezoni, trudimo se kao klub visoke organizacije priuštiti našim momcima vrhunsku pripremu za utakmicu, tu se potroše skoro 3 dana i za naše prilike dobar dio financijskih sredstava, da bi neki nadobudan tip sve to poništio za 90 minuta njegovog performansa.

Hoće li se ikad ovakvi tipovi maknuti iz nogometa, hoće li doći pošteniji i pitamo se jesu li i u trećem rangu natjecanja potrebni inozemni suci da bi se stvorio pošteni prvak ove lige?

Foto: HNS.hr / Facebook NK Jadran LP

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci