Sport

JADRAN LP – Kapetan jadranaša Dabić zadovoljan postignutim

POBJEDAMA ZAKLJUČITI JESEN


Ligaš s ušća Neretve bio je slobodan u 10.kolu 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanske međutim jadranaši nisu mirovali. Borbu za bodove zamijenili su prijateljskim nadmetanjem s prvoligašem Splitom.

Konačnih 0:0 izmamio je osmjeh kod sviju u redovima plavih a zadovoljstvo nije krio niti kapetan Danijel Dabić:
-Očekivali smo da će Splićani diktirati zbivanja na terenu a kao što ste vidjeli mi smo se orijentirali na kontre. Dobro smo stajali na terenu, dobro se kretali pa mislim da smo zaslužili postignuti rezultat protiv renomiranog protivnika. Ovakvi susreti prava su škola za naše mlade igrači i redom svi uspješno su položili test. Pristup je bio pravi i to sada moraju ponavljati u susretima koji nas čekaju do kraja kesenskog dijela prvenstva.
A lider prvoligaškog natjecanja u najjužnijoj županiji do odlaska na zimski odmor bit će domaćin Slavenu i Župi Dubrovačkoj a u goste će kod Omladinca na Lastovo.
-Prije ove stanke upisali smo prvi poraz, nespretno minimalno izgubili kod Croatije i cilj nam je sada pobjedama zaokružiti jesensku polusezonu. Ako uđemo u nadmetanja kao protiv Splita onda potpisujem sve pobjede. Moramo biti ozbiljni i koncentrirani jer svi su posebno motivirani protiv vodeće momčadi. Raspoloženje u svlačionici je optimistično pa to samo treba prenijeti na teren – naglašava Dabić.


Jurica Vukojević