Sport

Jadran LP dobitnik nagradne igre “Acerbis Cup” sponzorstva za 2017.

Bela Sport je tvrtka iz Osijeka koja se bavi trgovinom na veliko i distribucijom sportske odjeće, obuće, sportskih rekvizita, opremanjem sportskih terena i dvorana važnih svjetskih i regionalnih brendova kao što su Acerbis, Alpas, Errea, Special, Barret, Schaper, Liski, La rete, Charly sport, Fox40, Carbisa.

Jadran LP je među prvima počeo suradnju s ovom tvrtkom koristeći sportske rekvizite s ciljem poboljšanja trenažnog procesa i pripreme za igrače. Bela Sport je nedavno objavila nagradnu igru “Acerbis Cup” u kojoj se klubovi dobitnici sponzoriraju sportskim rekvizitima i sportskom opremom za omladinski pogon. Među brojnim klubovima koji su se prijavili, dobitnici su NK Jadran LP i NK Mursa (Osijek)! Veoma smo ponosni što smo baš mi izvučeni u nagradnoj igri i veselimo se još većoj suradnji u budućnosti s tvrtkom Bela Sport.

Kako se 27. i 28. svibnja održava drugi po redu turnir povodom Dana grada Ploča i zaštitnice župe Kraljice neba i zemlje, tvrtka Bela Sport će sponzorirati turnir sa peharima i sportskom opremom!


Veliko hvala u ime NK Jadran LP, a pogotovo u ime naših limača!

 

Jadran LP