Sport

Jadran LP danas protiv Hrvaca za dobru atmosferu pred povijesnu srijedu!

Pločanski trećeligaš Jadran Luka Ploče danas igra 10. kolo Treće hrvatske nogometne lige, pred svojom publikom, u goste dolazi ekipa Hrvaca.

Iako se po gradu priča samo o srijedi i o utakmici osmine finala Hrvatskog kupa protiv Vinogradara, treba se fokusirati na ovaj vrlo važan susret. Hrvace dolaze u Ploče osokoljeni visokom pobjedom od 6:0 protiv Zmaja u prošlom kolu, te će zasigurno tražiti pozitivan rezultat protiv Jadranaša.

Naši dečki se od početka tjedna pripremaju za dvoboj s Hrvacama, no treneru Proleti glavobolju zadavaju tegobe stoperskog para Barbir – Raič. Obojica su ozlijeđeni i njihov nastup je pod velikim upitnikom.


Bez obzira na taj hendikep, koja god postava nastupi mora biti svjesna da ne smije razočarati svoje vjerne navijače u smislu agresivnosti i požrtvovnosti. Ako taj segment bude kako treba, rezultat neće izostati.

– Bilo bi lijepo pobjedom nad Hrvacama započeti pripreme za Vinogradar. Trebat će i dosta sreće, zato sretno momci! – poručuju iz uprave kluba na svojim službenim stranicama.

[3.HNL JUG – 10.KOLO] Subota:

Jadran LP – Hrvace 15.00 sati