Sport

Jadran LP danas dočekuje Bjelovar

Šest kola ostalo je do kraja prvenstvene utrke u SuperSport 2. nogometnoj ligi, a Plavi sa ušća Neretve drže lidersku poziciju.

Svaka utakmica je zahtjevna i derbi, bilo da igraju kod kuće ili u gostima, jer svaki propust će biti bodovno neugodan.

Danas, 29. travnja (subota) na Jadranovu dočekuju momčad Bjelovara gdje su u prvom dijelu odigrali nepopularno bez pogodaka i podijelili bodove. Sama utakmica govori o ozbiljnosti gdje od prve minute Pločani trebaju natjerati protivnika na obranu te tražiti šansu za pogodak.


U igri je samo pobjeda koja ih ostavlja na vrhu tablice. Trener Mišo Krstičević neće moći računati na usluge Ivana Abramovića, Leonarda Petrovića i Duje Žderića, koji odrađuju žute kartone.

– Dat ćemo sve od sebe bez obzira na ozbiljnost protivnika da ih zaustavimo u njihovoj namjeri te kvalitetom koju posjedujemo riješiti utakmicu u našu korist – zaključuje Anđelo Kordić.

Utakmica se igra s početkom u 17 sati.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci