Sport

Jadran iz Opuzena kratkih rukava

Jadran LP

Iz Opuzena su se nogometaši Jadrana LP vratili bez bodova. Utakmica koja je počela monotono i djelovala kao lakši trening, ali domaći igrač Ivan Bubalo probudio je uspavale igrače Jadrana LP šutom s oko 20 metara i doveo domaćine u prednost od 1:0. Samo sedam minuta kasnije nakon opravdano dosuđenog kaznenog udarca siguran je realizator bio Stanislav Vasilj i domaćin je povećao vodstvo na 2:0. Momčada Jadrana poslije toga, oslabljena neigranjem Krstičevića i Vejića, pokušavala je preko Dina Primorca učiniti nešto više, ali udarci Lešića, Barbira i E. Raguža završavali su pored gola ili u rukama sigurnog mladog vratara Benjamina Šuška.

U drugom poluvremenu bolja slika na terenu, redaju se poluprilike s jedne i druge strane, a uvođenjem Alena Držijanića plavi s ušća Neretve su uspjeli i smanjiti rezultat na 2:1 i to je sve što smo vidjeli u derbiju susjeda. Gledatelji kojih se očekivalo puno više nemogu biti zadovoljni prikazanom igrom obe momčadi.

– U susret smo ušli anemično, prvih pola sata nismo se držali dogovora iz svlačionice što nam se i osvetilo sa dva primljena gola i gubljenjem bodova -kratak je bio trener Antonio Vučković.


Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci