Sport

Jadran će pobjedom pokušati zaokružiti uspješnu sezonu

Službeno do kraja SuperSport 2. NL ostalo je još jedno kolo u kojem će Jadran Luka Ploče sutra 3.lipnja (subota) kao domaćin dočekati momčad Opatije. Ovo će biti posljednjih 90 minuta plavima da pred svojim vjernim gledateljima i navijačkoj skupini “Trilule” oproste se pobjedom od naporne i duge natjecateljske sezone.

Kroz dosadašnji dio bilo je mnogo promjena, ozljeda i izostanaka tako da će trenerski tandem Krstičević-Cvijanović gledati da na travnjak pošalju spremne i najbolje u ovom trenutku. Sigurno je da neće biti u postavi zbog ozljede Duje Manenica dok je upitan nastup i Maleka Amdounia.

U svakom slučaju plavi sa ušća Neretve protiv jedne solidne momčadi Opatije igrati će na pobjedu. Želja je da učvrste treće mjesto i zaključe jednu uspješnu sezonu po prvi put u ovom rangu natjecanja.


Utakmica se igra sa početkom u 17,30 sati

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci