Sport

Jadran bez licence za prvu ligu, klub može podnijet žalbu

Komisija za licenciranje HNS obavila je procjenu ispunjenja kriterija na temelju dokumentacije, informacija i podataka koje su dostavili klubovi – tražitelji licence, ali i na osnovu drugih dostupnih relevantnih podataka i informacija, te temeljem Pravilnika donijela odluke o licencama:

NK Bjelovar, Nogometni Klub Hrvace, NK Mladost Ždralovi, NK Opatija, NK Sesvete, NK “Zrinski” Jurjevac ✅

NK Belišće, NK Jadran Luka Ploče ❎


Na odluke Komisije za licenciranje HNS, klubovi kojima je odbijena molba za licencu(e) mogu podnijeti žalbu u roku od 8 dana od primitka odluke, odnosno najkasnije do 5. svibnja 2023. U žalbenom postupku mogu iznositi nove činjenice ili dokaze, kao i prijedloge novih dokaza.

Odluke o žalbama donosi tijelo 2. stupnja – Žalbeno tijelo za licenciranje HNS. Rok za donošenje konačnih odluka je 27. svibnja 2023.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci