Sport

“JA NE MOGU DRUGO NEGO DA GA VOLIN” Nikad više članova Hajduka u manje dana

Nikad više članova u manje dana. Tako bi se ukratko mogao rezimirati prvi tjedan 2022.godine u Odjelu za članstvo.

Od prvih sati nove godine do danas u Hajduk se učlanilo gotovo 12 tisuća navijača, a za očekivati je kako će se izvanredan ritam učlanjivanja i nastaviti. Naime, za dane vikenda najavljene su brojne terenske akcije učlanjivanja u Sinju, Makarskoj, Zagrebu, Drveniku, Gradcu Tučepima te u splitskim kvartovima Pujanke i Brda.

– Početak godine započeli smo rekordnim rezultatima i svakodnevno bilježimo veliki priljev članova. Vesele nas ove brojke. Trenutno je najveći dio učlanjenih to učinio putem interneta ili uplatnice, a pred nama su brojne akcije, pa vjerujemo da možemo do novih rekorda, objasnio nam je Teo Prkić, voditelj Odjela za članstvo.


Pripadnost Hajduku navijači iskazuju svakodnevno, a posebna motivacija je pokloniti klubu za skori 111. rođendan što više članova.

– Rođendan Hajduka za sve navijače je od posebne važnosti, a nema bolje čestitke od obaranja još rekorda, zaključio je Prkić uz poziv svim navijačima da se pridruže brojnim navijačima koji su to već učinili.

Članstvom se možete pridružiti biloj vojsci i online OVDJE.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci