Sport

Izvučeni parovi četvrtfinala rukometnog Kupa: Dalmatinka dočekuje Trogir

U Trofejnoj dvorani Hrvatskog rukometnog saveza (HRS – a) ždrijebom su određeni parovi četvrtfinala hrvatskog rukometnog Kupa u obje konkurencije.

Ždrijeb su vodili povjerenik za natjecanje HRS-a Ante Ančić i voditelj natjecanja Bojan Filipović. Uoči samog ždrijeba, izražena je sućut obitelji prerano preminulog Dejana Prpića, bivšeg rukometnog suca i delegata te predsjednika zagrebačkog Zbora sudaca.

U konkurenciji rukometašica, gdje naslov brani Podravka Vegeta, svih osam klubova dolazi iz 1. hrvatske rukometne lige za žene, tako da nije bilo potrebe za dirigiranim ždrijebom domaćinstva.


Drugim riječima, klub koji je izvučen prvi postao je ujedno i domaćin. To je važno znati jer se u četvrtfinalu igra samo jedna utakmica.

Kuglice ždrijeba tako su spojile, odnosno odredile da se u četvrtzavršnici sastaju:

RK LOKOMOTIVA ZAGREB – ŽRK BJELOVAR
RK DALMATINKA – ŽRK TROGIR 58
ŽRK ZAMET – PODRAVKA VEGETA
ŽRK DUGO SELO 55 – KOKA

Četvrtfinalni susreti rukometašica na rasporedu su 29. ožujka 2023. godine

Izvor: hrs.hr

Foto: Jure Zovko

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci