Sport

Izazovno i neizvjesno gostovanje

Mirovale su pločanske rukometašice u 3. kolu zbog odgode gostovanja kod ŽARK Splita. Po rasporedu slijedi im novo gostovanje, Zamet ih čeka u Rijeci. I dalje trener Ivan Jerković ne može računati na Ivu Žderić, Josipu Oršulić i Anteu Jerković. Kroz tjedan su se uvježbava do sitnica napadačke akcije, kao i bitni detalji u obrambenim formacijama. Raspoloženje u svlačionici odlično, a uoči puta trener Jerković naglašava:

-Čeka nas neugodno gostovanje, Zamet je igrački jači nego prošle sezone. Već su se riječke rukometašice počele dizati lani u drugom dijelu, među ostalim i nas su pobijedile. Bit će izazovno i neizvjesno, kao što predviđam veliku izjednačenost kompletnog natjecanja.

Ako želimo do dobrog rezultata moramo biti pametni, odlučni i ustrajni tijekom cijelog nadmetanja. Na treninzima to izgleda dobro i tečno, u koliko to prenesemo na parket riječke dvorane onda pobjeda nije daleko. Ali, uvijek postoji ali, ne smije biti praznog hoda i crnih rupa. Inače, na gostovanjima igramo opuštenije, bez rezultatskog pritiska, bilo bi lijepo doći do punog plijena, međutim nešto će se pitati i domaćina. Idemo se predstaviti u najboljem izdanju, pa što bude.


Susret se igra u subotu, dvorana Dinko Lukarić, od 17 sati.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci