Sport

[IZVJEŠĆA] Jadran LP i Gusar sa maksimalnim učinkom!

Sedma je sezona kako za bodove u južnoj skupini Treće hrvatske lige igraju BŠK Zmaj i Jadran Luka Ploče.

Sad, u prvom ogledu u sezoni 2017./18., na Zlinju: BŠK Zmaj – Jadran Luka Ploče 3:4. Poveo je domaćin pogotkom Marina Begića. u 23. minuti. Potom tri pogotka u nizu Pločana: 1:1 Abel Kalfić u 33. minuti, 1:2 Mihovil Šutalo u 46. minuti te 1:3 Zdenko Jurčević u 56. minuti. Drugi pogodak za BŠK Zmaj postigao je Dani Matković u 61. minuti, a treći Marko Vrkić u 73. minuta. U 80. minuti BŠK Zmaj je ostao s desetoricom (isključen je Marko Grbavica), a u drugoj minuti sudačke nadoknade Mihovil Šutalo je svojim drugim pogotkom donio radost Pločanima.

Jadran Luka Ploče je tako stigao do prve pobjede u Blatu.


– U uzbudljivom trileru, gdje je Zmaj vodio 1:0, okrenuli smo rezultat u našu korist. Čestitamo našim momcima na hrabroj igri, nije lako Zmaju zabiti 4 gola na njihovom terenu – izjavio je na kraju susreta direktor kluba Pero Dulaj.

I druga naša nogometna momčad je bila uspješna ovaj vikend. Momčad iz Komina je dobila kod kuće Gusara. Zanimljivo, na svom terenu ‘Žuti’ su bili bolji od Župe dubrovačke, Croatije, Neretve, a sad i protiv Slavena, koji je ove sezone osvojio sve bodove kod kuće (četiri pobjede), a nije ni jedan bod u gostima (tri poraza). Pogodak za Gusar protiv Slavena vrijedan sva tri boda postigao je Alen Oršulić u 24. minuti.

– Bila je ovo dinamična utakmica u kojoj su naši igrači bili bolji tijekom cijelog susreta. Ovom pobjedom smo se izjednačili s Neretvom i Hajdukom 1932 koji sa po 16 bodova predvode vrh tablice 1.ŽNL. Čestitke igračima i treneru. Idemo dalje! – izjavili su iz uprave Gusara nakon utakmice.

Bravo za naše nogometaše, više nego uspješan vikend je iza njih!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci