Sport

Izabrano novo vodstvo županijskog nogometnog saveza, Pezo umjesto Mate Dugandžića

Blaž Pezo iz Mokošice novi je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije. Naslijedio je na čelu Matu Dugandžića iz Komina, kojem je istekao mandat i vodit će Savez do 2021. godine, piše dubrovacki.hr. Pezo je bio jedini kandidat za predsjednika. Izabran je jednoglasno na redovnoj Izbornoj Skupštini, koja je održana u Kominu, a na kojoj je nazočilo 25 od ukupno 32 člana Skupštine.

Dopredsjednici Saveza u idućem četverogodišnjem razdoblju bit će Nikola Milat iz BŠK Zmaj i Josip Tošić iz Neretvanca. Ile Topuzović iz Nogometnog kluba GOŠK Dubrovnik 1919. izabran je za člana Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije u Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza (zamjenski član je Kristijan Soče iz Neretvanca).

Dodajmo da je vodstvo Jadran Luka Ploče iskazalo svoju nedvojbenu podršku ovom mladom i perspektivnom čovjeku, koji je nedvosmisleno prihvatio njihov prijedlog da Izvšni direktor Jadrana LP, Petrit Dulaj , bude član nogometne Vlade Dubrovačko – neretvanske županije!


Čestitamo svim novoizabranima dužnosnicima!