Sport

Ivo Kežić napustio redove Porto Tolera

Loša vijest za sve navijače i simpatizere našeg malonogometnog drugoligaša Porto Tolero. Objavu sa njihove službene stranice prenosimo u cijelosti:

Novi veliki udarac je pogodio naš klub. Naime, kako smo na početku sezone pisali da su nam klub napustili golmani Marijo Batinović i Dejan Rašić, tako su vodeći ljudi kluba odlučili šansu dati mladim perspektivnim golmanima Ivu Kežiću i Mariu Rašiću.

U ova 4 odigrana kola branili su po dvije utakmice. Ivo je branio u Splitu 1. kolo protiv MNK SPLIT TOMMY II, te se iskazao velikim i važnim obranama koje su nam pomogle da se kući vratimo neporaženi. Ponovno staje na gol također u Splitu u 4. kolu protiv MNK TORCIDE, te uvelike svojim obranama pomaže klubu da osvoji prva 3 boda u novoj sezoni.
Radi se o velikom talentu koji je u vrijeme kadeta redovno odlazio na kampove Hrvatske futsal reprezentacije.
Nažalost, u potrazi za boljom budućnosti je napustio naš klub, te trbuhom za kruhom otišao u Zagreb odmah nakon gore spomenute velike pobjede u Splitu.

Srećom našao je posao, te mu želimo kako u poslovnom tako i u sportskom smislu puno zdravlja, sriće i uspjeha.

Uz odlazak Iva, spomenimo da su redove MNK HAJDUKA pojačali naši igrači koji zbog obaveza nisu ni odigrali puno utakmica za naš klub a radi se o Nikoli Marinoviću i Luki Mioču.

Mi ćemo samo dodati, sretno momcima u novim sredinama!