Sport

Ivica Žulj predsjednik Jadrana LP

Ivica žulj by ante šunjić / dubrovacki.hr

Plavi s ušća Neretve su nakon nešto više od dvije godine, poslije ostavke predsjednika Hrvoja Vejića, dobili novo rukovodstvo. Istina, te nezahvalne dužnosti predsjednika kluba prihvatio se privremeno na šest mjeseci u proljetnom dijelu prošlogodišnjeg prvenstva Petrit Dulaj, privatni poduzetnik iz Ploča.

Nakon sezone koja je za Jadran LP bila turbulentna te se u zadnjem kolu ipak osigurao status trećeligaša, Petrit se zahvalio na funkciji i povjerenju riječima “moja misija je završena”. Početkom ovog prvenstva, nakon 5 odigranih kola klupu je napustio trener Pavo Mustapić, što je bio znak za uzbunu te je nedavno sazvana izvanredna Skupština kluba, a jučer i Izborna.

Za predsjednika kluba izabran je Ivica Žulj, koji je istu funkciju u Jadranu LP obnašao i 2005. godine, dopredsjednici su Petrit Dulaj i Đino Zmijarević, tajnik kluba je Nikola Beidenegl, dok je tu i dalje za potrebe kluba Tomislav Radaljac. Na upražnjeno mjesto prvog trenera nakon ostavke Pave Mustapića kratkoročno je postavljen Ante Marinović, koji će do daljnjeg voditi momčad Jadrana Luka Ploče na trećeligaškom jugu.


Pripremio: Sana
Foto: Ante Šunjić / dubrovacki.hr