Sport

Ivano Čepo i Marin Romić ozljeđeni, danas pripremna utakmica u Pločama

Ivano Čepo i Marin Romić neće biti na raspolaganju treneru Miši Krstičević danas (srijeda) pripremnom ogledu protiv kaštelanskog GOŠK-a.

Stariji Čepo, bitni igrač sredine terena, je u zadnjoj provjeri protiv Neretvanca morao napustiti igru sredinom nastavka zbog ozljede lijevog skočnog zgloba. Ništa strašno, može se osloniti na nogu, međutim uvijek je to nezgodna ozljeda koja traži prije svega mirovanje.

Najgore je što se gubi kontinuitet treninga, ali protiv više sile se ne može. Marina Romića, bočnog napadača, muče prepone i njemu slijedi određeno mirovanje, a protiv Opuzenaca se upisao u strijelce za 1:0, bio je to njegov prvi pripremni pogodak. I za njega vrijedi ona strpljen spašen.


Nakon pobjeda protiv Neretve (3:1) i Neretvanca (2:1), te remija s makarskim Zmajem (2:2) jadranašima je ovo četvrta provjera, također s članom 3 NL-jug.

Još uvijek se traži, nepoznat je suparnik za peti pripremni susret, trebao bi se znati što prije jer nova sezona kreće 19.kolovoza kada jadranaši gostuju kod Grobničana.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci