Sport

Ivan Šabjan odlazi – Gusari Komin na idući Maraton s novim trenerom

U programu Radio postaje Ploče danas su gostovali pobjednici ovogodišnjeg Maratona lađa, predstavnici Crnog puta, Stabline i Gusara iz Komina. I dok je kapetan Crnog puta, Mile Senta, otkrio neke zanimljive detalje iz priprema svoje ekipe, Ante Vuković otkrio je par ekskluzivnih informacija.


U sklopu emisije “Lađarski dani” Vuković je na RPP-u rekao da će se Gusari Komin i trener Ivan Šabjan rastati. Naime, nakon odlične suradnje koja je trajala niz godina, došlo je do razlaza. “Razgovarali smo s trenerom Šabjanom i on više neće biti trener Gusara Komin. Nakon niza godina došlo je do zasićenja i s naše i s njegove strane, stoga smo se odlučili na ovakav korak”, rekao je Vuković.

“Uprava je odlučila krenuti u jedan novi, trogodišnji plan s novim trenerom. Trenutno smo u pregovorima s dvojicom trenera koji su najozbiljniji kandidati. Sedam lađara se oprašta od veslanje i svima im se zahvaljujem, a mi se okrećemo mladim snagama koje će voditi novi trener.

Imamo savršene uvjete, teretanu i svu opremu i bila bi velika šteta da sada stanemo. Nadamo se da će se u ovom trogodišnjem razdoblju stvoriti dobra ekipa”, istaknuo je Vuković gostujući na RPP-u. Predstavnik Stabline, Goran Štrbić, naglasio je da je zadovoljan drugim mjestom te je istaknuo da će Stablina iduće godine krenuti po zlatnu medalju i veliki štit kneza Domagoja.

Foto: Gusari Komin Facebook

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci