Sport

Ivan Jerković potvrđen za Izbornika juniorske reprezentacije, pozvane Marinović, Barbir i Jarak!

Dobre vijesti stižu iz Hrvatskog rukometnog saveza. Trener jedinog pločanskog prvoligaša Dalmatinke Ivan Jerković potvrđen je za izbornika juniorske reprezentacije Hrvatske (rukometašice rođene 2000. godine i mlađe) koju sljedeće godine, od 11. do 21.srpnja očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj.

Tijekom tekuće sezone organizirat će se pripreme za to natjecanje, a prvo okupljanje potencijalnih reprezentativki održat će se u Ivanić Gradu od 22. do 25. studenog. Među 20 pozvanih kandidatkinja nalaze se i tri Dalmatinke, golmanica Petra Marinović te krila, desno Ema Barbir i lijevo Lana Jarak. Uz 20 pozvanih Jerković je odredio i 11 pričuva.

Čestitke izborniku i trojki Petra – Ema –Lana (P-E-L) i neka im to bude dodatni poticaj za sutrašnji važni prvenstveni okršaj s Umagom.


Tekst i foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci