Sport

Iva Bule ostaje u dresu Dalmatinke

Prije odlaska na okupljanje juniorske reprezentacije, koje je zakazano za 11.lipnja u Zagrebu, Iva Bule je dogovorila produljenje suradnje s Dalmatinkom, prvoligašem s ušća Neretve.

Važna vijest za sve koji prate i navijaju za jedinog pločanskog prvoligaša, koji krajem kolovoza slavi 45.rođendan. Svakako, i za ambicije Dalmatinke u sljedećoj sezoni.

Očito, žele nastaviti niz dobrih rezultata, jer iza njih su dvije najuspješnije sezone u povijesti kluba.


Bule je drugu sezonu zaredom prvi strijelac Dalmatinke, ove sezone postigla je 134 pogotka iako nije igrala zadnjih sedam kola zbog ozljede koljena. Iza nje su zaista dvije odlične sezone u seniorskoj konkurenciji.

Bila je kapetanica kadetske reprezentacije Hrvatske, a sada sa suigračicom Petrom Gustim u najužem je krugu juniorskih reprezentativki, koje ovoga ljeta čeka nastup na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj (06. – 16.srpnja).

Inače, ova 174 cm visoka rukometašica igra na vanjskim pozicijama, a jedan od njenih zaštitnih znakova je ubojiti udarac.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci