Sport

Igra se 10.kolo 1.županijske lige: NAJZANIMLJIVIJE U GABRILIMA

Pretposljednja jesenska dionica natjecanja prvoligaša najjužnije županije donosi nekoliko zanimljivih nadmetanja.

Prije svega to je susret u Gabrilima gdje domaća Croatia dočekuje kominske žute.

Obje su momčadi u prošlom kolu došle do važnih bodova, jedni i drugi su u naletu, pa će biti zanimljivo pratiti tko će na kraju biti zadovoljniji ishodom.


Puni plijen puno bi značio pobjedniku u raspletu na vrhu. Treneri Josip Papić (Croatia) i Josip Tošić (Gusar) ima će na raspolaganju sve igrače. Još samo da posluži lijepo vrijeme i teren za istinsko nadigravanje.

Dva lokalna derbija u Čibači i Blatu privlače također pozornost, prednost je na strani domaćina Župe i Zmaja, međutim neće se olako predati Konavljanin i žrnovski kuneji.

Metković nakon prvog poraza tražit će iskupljenje protiv Sokola, isto vrijedi za Slaven kontra peljeških kapetana iz Orebića. Jadran će u Smokvici loviti četvrtu pobjedu u nadmetanu s fenjerašem Maestralom.

RASPORED 10.KOLA (nedjelja, 13,30 sati): Jadran Smokvica – Maestral (Admir Bijedić), Slaven – Orebić (Mišo Krešić), Croatia – Gusar (Robert Hausvička), Metković – Sokol (Luka Liković), Župa dubrovačka – Konavljanin (Anita Nenada), BŠK Zmaj – Žrnovo (Nikica Tomas). (jv)

Sudac R. Hausvička. sudi derbi Croatia – Gusar