Sport

Hrvace arhivirane, okrenuli se Bjelovaru

Lider prvenstva, u Hrvacama je u prošlom kolu preskočio još jednu prepreku prema naslovu prvaka.

U Hrvacama su podijeli bodove sa domaćinom u utakmici gdje su do sva tri boda mogli doći jedni i drugi. U prvom dijelu plavi sa ušća Neretve vladali su terenom i stvarali prilike od kojih su samo jednu realizirali i pretvorili u pogodak. Domaćin je pred kraj prvog dijela izjednačio te bio bolji u drugom dijelu gdje se sreća osmjehnula plavima pošto crni iz Hrvaca nisu uspjeli realizirati kazneni udarac.

Poslije 24 odigrana kola još uvijek s prvog mjesta na tablici gledaju konkurente i spremaju se za sljedeću prvenstvenu utakmicu.


Glavobolju trenerskom tandemu Krstičević – Cvijanović zadaju Ivan Abramović, Duje Žderić i Leonardo Petrović koji su u Hrvacama dobili treći žuti karton i ne mogu konkurirati za sljedeću utakmicu na domaćem terenu protiv Bjelovara.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci