Sport

Hrabri Jadran LP pao u zadnjoj minuti

U sklopu 11. kola 3. HNL naš trećeligaš je gostovao u Zadru kod istoimenog nogometnog kluba. Naši nogometaši nisu imali sportske sreće i hrabro su se držali protiv, u ovom kolu, favoriziranog domaćina.

Teže od očekivanog Zadrani su svladali danas oslabljene Pločane. Gledatelji na Stanovima su većini prvog dijela gledali izjendačenu utakmicu, a Zadar je preko Anića poveo 1:0, asistent je bio Tokić. Drugi dio Zadar je nešto bolji protivnik ali prijetili su i naši nogometaši i u 76. minuti postižu izjednačujući pogodak preko svog prvog strijelca Jurčevića.

Joker sa klupe, stoper Šimurina, kojeg trener Burčul kad hvata rezultat prebaci u napad, na ubačaj Jurića u 90. minuti glavom pogađa za 2:1 i pobjedu momčadi sa Stanova.


– Nažalost nismo uspjeli sačuvati remi, u 90.minuti opet jedna nabačena lopta s lijeve strane je bila presudna, nismo dobro reagirali i njihov napadač je neometan poentirao. Ostaje žal za propuštenim, iako oslabljeni, odigrali smo jednu hrabru utakmicu. Danas je uopće nije vidjelo tko je domaćin, a tko gost. Da je bilo malo mirnoće mogli smo i mi zabiti koji pogodak više – izjavio je nakon susreta direktor kluba Pero Dulaj.

Sljedeće kolo Jadran LP igra u Pločama protiv Uranie iz Baške Vode.