Sport

HOĆE LI TREĆA BITI SREĆA: Dalmatinke gostuju u Sinju

Danas (srijeda) s početkom u 19 sati trebao bi se odigrati odgođeni susret 3.kola prvoligaške konkurencije rukometašica između domaćeg Sinja i pločanske Dalmatinke.

Nadmetanje Sinjanki i Pločanki već je dva puta odgađano zbog korone i samoizolacije u redovima sastava iz grada alkara. Kaže se treća sreća, a za učenice trenera Ivana Jerkovića ovo će biti posljednji nastup prije odlaska na zimski odmor.

Teško je bilo što prognozirati uoči susreta starih sportskih suparnica, korona situacija nije dopuštala normalno vježbanje i druge aktivnosti, pa je očito da će odlučivati trenutna inspiracija i bolja fizička spremnost. U redovima Dalmatinki neće biti Magdalene Žderić, koja nije zaliječila ozljedu lakta, a do samog polaska autobusa neće se znati ide li s ekipom Lana Jarak.


– Teško je bilo što reći pametno i kako najaviti ovaj mali dalmatinski derbi u situaciji koja nas sve pogađa. Pokušat ćemo odigrati maksimalno koncentrirano i angažirano, nadamo se pozitivnom ishodu, a bliži željenom cilju bit će sastav koji se bolje snađe u trenutnim okolnostima – najavljuje trener ekipe s ušća Neretve Jerković. (jv)

Dobar nastup Dalmatinkama želimo uz sliku ekipe iz ožujka 2012.godine koja je bila treća na završnici Kupa Hrvatske.

Gornji red: Ivan Jerković, Darija Franušić, Kornelija Klinac, Iva Družijanić, Tea Pijević, Renata Kežić, Ema Vuković, Lucija Pavlović, Stipe Tomašević.

Donji red: Josipa Sanader, Anđela Erceg, Maja Prusina, Valentina Blažević, Elizabeta Domić, Vinkica Žderić. Nedostaju Anđela Marinović, Lucija Batur, Ena Tolj.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci