Sport

HNS objavio cijene ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu protiv Mađarske na Poljudu

Hrvatska A reprezentacija u listopadu igra dvije kvalifikacije utakmice za Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni će se s Mađarskom suočiti 10. listopada na splitskom Poljudu, s početkom u 20:45 sati.

Utakmica protiv Walesa bit će odigrana 13. listopada na Gradskom stadionu u Cardiffu, s početkom u 19:45 po lokalnom vremenu (20:45 sati po srednjoeuropskom vremenu).

Prodaja ulaznica putem interneta počinje u utorak, 24. rujna, na sljedećoj poveznici – objavljeno je na službenoj stranici HNS-a, a prenosimo u cijelosti. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.


Prodaja ulaznica putem interneta te na blagajnama Spaladium Arene za utakmicu protiv Mađarske počinje 24. rujna. Blagajne će raditi svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je priložiti osobni dokument.

Ulaznice za utakmicu protiv Mađarske bit će dostupne po povoljnijoj pretprodajnoj cijeni do 6. listopada. Ako nakon pretprodaje preostane slobodnih ulaznica, one će nakon 6. listopada biti dostupne po punoj cijeni putem internetske kupovine te na blagajnama Spaladium Arene.

Ulaznice za utakmicu protiv Walesa bit će dostupne isključivo putem interneta do 1. listopada u 12 sati ili do isteka zaliha. Ulaznice će hrvatskim navijačima biti dostavljene na adresu koju unesu u prijavi za kupnju ulaznica. Osobno preuzimanje ulaznica nije moguće niti u Hrvatskoj ni u Walesu.

HRVATSKA – MAĐARSKA

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE):

Zapad: 200 kn

Istok: 150 kn

Sjever: 100 kn

Cijene ulaznica (od 7. listopada):

Zapad: 250 kn

Istok: 200 kn

Sjever: 125kn

WALES – HRVATSKA:

Cijena ulaznice: 260 kn

PSD