Sport

HNS donio je odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja

Kao što se dalo naslutiti što je dan više odmicao, u večernjim satim smo dobili potvrdu. Naime tijela HNS-a su odlučili dodatno postrožiti mjere prevencije i suzbijanja zaraze koronavirusom pa je tako zaključeno da bi najbolje bilo otkazati sva natjecanja pod krovnom nogometnom organizacijom do 31.3.2020.godine:

Sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport o odgodi svih međunarodnih i nacionalnih sportskih natjecanja svih razina, a imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Republici Hrvatskoj, odnosno porast broja zaraženih, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza i nadležna tijela donijeli su odluku o prekidu svih nogometnih natjecanja u Hrvatskoj – muških, ženskih, malonogometnih, svih liga HNS-a, međužupanijskih i županijskih liga, Hrvatskog kupa, odnosno svih utakmica mladeži, seniora i veterana – do 31. ožujka 2020. godine.

Za treninge se preporuča pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih uputa Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kako bi se odvijali u što sigurnijim uvjetima po zdravlje sportaša.


NK Jadran Luka Ploče ovim putem obavještava javnost da će se striktno pridržavati mjera koje nalaže Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije. Za sada se treninzi nastavljaju u dogovoru s trenerima, a ukoliko dođe do još strožih mjera kao što su zatvaranje škola i fakulteta, onda dolazi u obzir i prekid svih aktivnosti na Jadranovom igralištu.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci