Sport

Hajduk ima 100.000 članova!

“I opet se oko Hajduka stvara priča o nekakvoj euforiji koja će tobože opet brzo splasnuti kao što se i zapalila. Ali istina je potpuno drugačija. Sve ovo oko Hajduka nema veze s euforijom. Ovo je jednostavno – Hajduk. Ovo je njegova realnost. Ovo je nešto što ljudi žive. Ni jedan naš klub u zadnjem desetljeću nije doživio razočaranja i šokova kao Hajduk. I ni jedno od tih razočaranja nije natjeralo navijače da odustanu. Niti ih je potjeralo s tribina. Niti će. Kao što se ljubav prema ženi ne mjeri nakitom, tako se ni ljubav prema klubu ne mjeri trofejima.

Jer što god se dogodilo u nedjelju, što god se dogodilo na kraju ove sezone ili bilo koje sljedeće, Hajduk će uvijek iznova živjeti svoju euforiju kroz ljude koji žive uz njega. Koji će 90 minuta vikati i skakati, na kraju utakmice proslaviti ili odtugovati, danima nakon toga komentirati i onda se opet vratiti. A to je ono što Hajduk odvaja od svakog drugog kluba u Hrvatskoj, bez obzira htio to netko sebi priznati ili ne. To je ono što Hajduk čini drugačijim. Neuništivim.”

Juriš by Bernard Jurišić, 18.12.2021.


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci