Sport

GUSARI POTOPLJENI U VELA LUCI: Ponovo na gostovanju s tankom klupom

Brod kominskih žutih potopljen je u Vela Luci, domaći hajduci torpedirali su ih četiri puta. Sve pogotke domaćini su postigli u nastavku susreta, a Gusar ponovno na gostovanju s tankom klupom. Bilo ih je ukupno 12, a inače prvi vratar Benić u nastavku je ušao kao igrač zamijenivši Patrika Medaka.

Cijelo vrijeme branio je iskusni Tomislav Vladimir. Nakon domaćeg poraza u prošlom kolu od ponovno vodećeg Metkovića 0:4, ponovio im se identični poraz od fenjeraša.

Očito su žuti u rezultatskoj krizi i krizi igre. Osjećaja sam da jedva čekaju kraj sezone, imaju još dva susreta, doma s Orebićem i gostovanje kod Maestrala. Domaćoj momčadi ovo su važni bodovi u pokušaju bijega s posljednje pozicije, a učenici trenera Gorana Oršulića, i pored desetog poraza, ostaju na petom mjestu.


Za nadati se da će u završnim susretima biti uspješniji. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci