Sport

Gusari Komin na prijemu kod Gradonačelnika

Jutros u 10:00, upriličen je susret gradonačelnika Miše Krstičevića i zamjenika Zorana Majstrovića s predstavnicima udruge lađara Gusari Komin.

Predsjednik Udruge lađara Gusari Komin, Ante Vuković zahvalio je Gradonačelniku na prijemu i čestitkama te naglasio kako su zadovoljni suradnjom i podrškom. Gusari su trenutno u intezivnim pripremama za Noć prvaka i očekuju od grada logističku potporu te koriste priliku i pozivaju sve građane na feštu kakvu samo Komin zna napraviti, a na kojoj će nas 2. rujna zabavljati Dražen Zečić.

Kapetan ekipe, Hrvoje Medak se također zahvalio i napomenuo kako je ispunio obećanje dano Gradonačelniku u Peračkom blatu da će veliki štit vratiti u Ploče.


U ugodnoj i opuštenoj atmosferi lađari su upoznali Gradonačelnika sa svim detaljima oko priprema i poteškoćama na koje su nailazili.

Na kraju druženja gradonačelnik Krstičević je dobio prigodan dar od Udruge, dok im je on poručio da su vrata njegova ureda uvijek otvorena, kako za njih tako i za sve lađarske ekipe s područja Grada.



Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci