Sport

Gusar započeo s pripremama za novu sezonu

Uprava kluba i treneri su održali prozivku i krenuli u rad s igračima te u skladu s ambicijama žutih dogovorili daljnji program.


Prvi trening održan je u Krvavcu na Limanu, velike zahvale NK Maestral Krvavac na suradnji i ustupanju svog terena čime su nam uvelike olakšali ovo prijelazno razdoblje u kojem smo cijeli nogometni pogon primorani iseliti iz Komina.

Nalazimo se u iznimno izazovnom razdoblju te očekujemo povratak na Pržinu u drugom djelu sezone. Uprava kluba je ovo ljeto pripremila nekoliko uzbudljivih pojačanja, imali ste priliku upoznati dvojicu, uskoro ostali dolaze na red!

Sretno svima u novoj sezoni, vjerujemo da cemo igrom i zalaganjem zaslužiti podršku svih naših simpatizera i navijača koji će nas pratiti kroz ovu polusezonu i bezrezervno pružati podršku našim igračima.

Uprava NK Gusar Komin

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci