Sport

GUSAR TRAŽI PRVE BODOVE: U goste stiže jaka Župa dubrovačka

Gusar – Croatia 0:2, Sokol – Gusar 2:0, otvarajući su rezultati žutih s Pržine u novoj sezoni županijskih prvolgaša. Glavne karakteristike ovih poraza momčadi trenera Renata Ćope su neiskorištene prigode, dok su protivnici zabijali iz ponuđenih situacija, žuti su promašivali.

Nije baš ni raspored mazio Kominjane, pa im u situaciji kada su neočekivano na nuli, u goste stiže kvalitetna, jaka Župa dubrovačka. Ovoga puta jača za Stanislava Vasilja, iskusnog golgetera, koji je među ostalim nosio dresove naših neretvanskih trećeligaša.

Međutim, iz ove kože gusari ne mogu nigdje. Valja im zbiti redove, skupiti glave i koncentriranom igrom prekinuti ovaj negativni niz. Naravno, podrazumjeva se maksimalni angažman tijekom cijelog susreta, nema opuštanja niti trenutka.


Pod malim upitnikom je nastup Tomislava Dodiga Šule, vraća se nakon ozljede Jure Vladimir Giba, a u konkurenciji bi mogao biti i povratnik Anđelko Babić, ako budu sređeni papiri. Dakle, čeka se prvi bod, pobjeda, a kapetan Nedo Vlahović najavljuje:

– Nema nam druge nego baciti se na glavu i pokušati okrenuti tijek zbivanja na pozitivu. Bit će teško, ali na muci se poznaju junaci, Župa je dobra ali mora se i nama nešto vratiti. Vrijedi se dobro potruditi, otkloniti dosadašnje pogreške, pa što bude.

RASPORED 3.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja u 16 sati): Gusar – Župa dubrovačka, Slaven – Maestral, Metković – Konavljanin, Orebić – Jadran Smokvica, Croatia – Sokol, Hajduk 1932 – Žrnovo. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci